JoeMonster.org

Pokaż menu
Szukaj
 
Witaj nieznajomy(a) zaloguj się lub dołącz do nas
...BO POWAGA ZABIJA POWOLI

Forum > Redakcja > Błąd w Galerii
Maciek_Cherokee
Maciek_Cherokee Aspirant Najmłodszy Maciek_Sklerotee od 12 kwietnia 2007 | Warszawa
2017-04-23 20:20:11 Zgłoś



--
bqs1
bqs1 Bojownik od 7 września 2014 | Stargard
2017-04-23 20:52:43 Zgłoś

--
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
joemonster
joemonster Master of Habaneros od 10 listopada 2000 | Gdańsk
2017-04-24 15:54:49 Zgłoś
Nic, bo tam jak podasz dziwny adres to dostajesz błąd galerii ;-)

Możesz za to podesłać link, którym to wygenerowałeś, żebyśmy mogli się upewnić, że tak było i inni czytający ten wątek mogą spać spokojnie, bez lęku że i ich dopadnie takie wredne coś.

--
Aero
Maciek_Cherokee
Maciek_Cherokee Aspirant Najmłodszy Maciek_Sklerotee od 12 kwietnia 2007 | Warszawa
2017-04-24 16:15:15 Zgłoś
monster ja to wygenerowałem klikając kolejne obrazki w galerii, nic specjalnie nie wpisywałem.
Ej, ale dlaczego na liście wątków ja jestem twórcą, a wewnątrz wątku autorem jest bqs1


--
joemonster
joemonster Master of Habaneros od 10 listopada 2000 | Gdańsk
2017-04-24 16:22:29 Zgłoś
Poprawione i brawo TY, ale ja nadal nie mam adresu który generuj ten błąd...

--
Aero
Maciek_Cherokee
Maciek_Cherokee Aspirant Najmłodszy Maciek_Sklerotee od 12 kwietnia 2007 | Warszawa
2017-04-24 17:08:31 Zgłoś
Po kliknięciu w ten obrazek " http://joemonster.org/mg/191468,lastup,Nowa_sila_w_miescie " w Galerii wyskakiwał ten błąd, ale już nie wyskakuje.



--
gen_Italia
gen_Italia Amator trójkątów od 10 stycznia 2005 |
2017-04-24 17:20:33 Zgłoś
Na obrazku jest ten link:
http://joemonster.org/mg/191467,lastup,Obama_pod_nieobecnosc_pierwszej_damy
i faktycznie wywala błąd, ale przeglądając galerię nie da się otworzyć tego obrazka, obrazek nr 191468 po kliknięciu "następny" przenosi do 191442.

--
joemonster
joemonster Master of Habaneros od 10 listopada 2000 | Gdańsk
2017-04-24 17:32:28 Zgłoś
Czyli trzeba mieć nieszczęście żeby na taki url trafił, może się zdarzać parę minut po dodaniu galerii, czy też jej poprawieniu.

--
Aero
Piciu30
Piciu30 Superbojownik od 16 grudnia 2003 | Kraina podziemnych pomarańczy
2017-04-25 08:23:53 Zgłoś
Witam
Nie wiem czy to tylko moja przypadłość, ale po weekendzie mam też kłopoty z galerią - dotyczy to zarówno galerii jako takiej jak i np. części obrazków w artykułach z Głównej. Wczoraj około 15.00 obrazki częściowo się załadowały, ale dziś znów jest kiszka. Podejrzewam jakiś problem po mojej stronie , ale sprawdziłem w dwóch przeglądarkach i efekt jest ten sam. Być może właśnie wyszedłem na palanta, ale jak mam wyrzucać kompa przez okno to chcę to zrobić z czystym sumieniem ;)
screeny



--
Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota.
Hej, a może by tak wstawić swoje zdjęcie? To łatwe proste i szybkie. Poczujesz się bardziej jak u siebie.
sztabiniak Bojownik od 20 stycznia 2012 | Warszawa od jakiegoś czasu
2017-04-26 04:44:44 Zgłoś
Miałem ten sam problem. Teraz jest ok. Myślałem że to jakiś wirus albo cóś. Też o tym właśnie napisałem ale nie przeczytałem twojego posta. Więc to chyba wina serwera. Znam się na komputerach na tyle żeby napisać tego posta ;) i bałem się, że to jakiś wirus, albo mam zasyfiały komputer. Wyguglałem podobne problemy i naczytałem się jakiś strasznych rzeczy dziejących się z kompem. Uff!!! Ulżyło mi

--
joemonster
joemonster Master of Habaneros od 10 listopada 2000 | Gdańsk
2017-04-26 12:06:34 Zgłoś
O której godzinie ci się błąd przytrafił? Sprawdzamy czy w momencie dodawania nowej galerii to się nie dzieje.

--
Aero
Piciu30
Piciu30 Superbojownik od 16 grudnia 2003 | Kraina podziemnych pomarańczy
2017-05-04 09:33:41 Zgłoś
Czołem
Posłusznie melduje, że po tym, jak napisałem posta powyżej galeria "się naprawiła", a dziś nieoczekiwanie problem wrócił w identycznym wydaniu. (wszystko działało przynajmniej do wtorku, 02.05 bo wtedy przeglądałem galerię) Strona ładuje się niesamowicie długo - i w efekcie bez grafik z galerii. Nie pomaga wyłączenie adblocka, również próby podejrzenia zdjęć na zasadzie "pokaż obrazek" nie dają efektu.
Pozdrawiam pomajówkowo

--
Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota.
Forum > Redakcja > Błąd w Galerii


Aby pisać na forum zaloguj się lub zarejestruj